Nachádzate sa tu

Aktivita 1.19 Návrh a overenie opatrení na zvýšenie kvality v ŠP Poľnohospodárska technika a komerčné činnosti

Odborný garant aktivity: 

Prof. Ing. Jozef Golian, Dr., jozef.golian.af@uniag.sk

Riešiteľský kolektív: 

Prof. Ing. Jozef Hrubec, CSc., Prof. Ing. Jozef Golian, Dr.

Cieľ: 

Cieľom je vytvoriť návrh opatrení na zvýšenie kvality v študijných programoch na FBP SPU.

Cieľová skupina: 

Študenti II. stupňa štúdia na FBP SPU v Nitre vybraní na základe preukázania stanovených jazykových kompetencií a splnenia požiadaviek pre štúdium daného študijného programu

Termín realizácie: 
január 2013jún 2013
Výstupy: 

1. SWOT analýza a benchmarking študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín.
2. Návrh opatrení na zvýšenie kvality v študijných programoch na FBP SPU v Nitre
3. Správa o hodnotení kvality v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín  po  aplikácií opatrení na zvýšenie kvality