Nachádzate sa tu
Aktivita 1.19 Návrh a overenie opatrení na zvýšenie kvality v ŠP Poľnohospodárska technika a komerčné činnosti
Odborný garant aktivity:
Prof. Ing. Jozef Golian, Dr., jozef.golian.af@uniag.sk
Riešiteľský kolektív:
Prof. Ing. Jozef Hrubec, CSc., Prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Cieľ:
Cieľom je vytvoriť návrh opatrení na zvýšenie kvality v študijných programoch na FBP SPU.
Cieľová skupina:
Študenti II. stupňa štúdia na FBP SPU v Nitre vybraní na základe preukázania stanovených jazykových kompetencií a splnenia požiadaviek pre štúdium daného študijného programu
Termín realizácie:
január 2013 až jún 2013
Výstupy:
1. SWOT analýza a benchmarking študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín.
2. Návrh opatrení na zvýšenie kvality v študijných programoch na FBP SPU v Nitre
3. Správa o hodnotení kvality v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín po aplikácií opatrení na zvýšenie kvality