Nachádzate sa tu

Aktivita 1.17 Zvýšenie kvality vzdelávania v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín

Odborný garant aktivity: 

Doc. Ing. Helena Frančáková, CSc., helena.francakova@uniag.sk

Riešiteľský kolektív: 

Doc. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.,  Doc. Ing. Dana Tančinová
Ing. Martina Fikselová, PhD., Ing. Simona Kunová, PhD., Doc. Ing. Helena Frančáková, PhD.
Zahraničná odborná pracovníčka: Doc. RNDr. Leona Buňková, PhD.

Cieľ: 

Cieľom je postupná transformácia existujúceho študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín do anglického jazyka, čo bude predstavovať nástroj na zvýšenie kvality vysokoškolského vzdelávania na Fakulte biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre, zvýšenie možnosti uplatnenia absolventov na domácom ako i medzinárodnom trhu práce a zvýšenie záujmu zahraničných študentov o štúdium na FBP.

Cieľová skupina: 

Študenti VŠ, II. stupeň študijný program Bezpečnosť a kontrola potravín

Termín realizácie: 
január 2012december 2013
Výstupy: 

1. Kompletná pedagogická dokumentácia študijného programu Bezpečnosť a kvalita potravín v jazyku anglickom
2. Vysokoškolské učebné texty Mikrobiológia potravín v jazyku anglickom 
3. Vysokoškolské učebné texty Falšovanie a autentifikácia potravín v jazyku anglickom