Nachádzate sa tu
Aktivita 1.17 Zvýšenie kvality vzdelávania v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín
Doc. Ing. Helena Frančáková, CSc., helena.francakova@uniag.sk
Doc. Ing. Miroslava Kačániová, PhD., Doc. Ing. Dana Tančinová
Ing. Martina Fikselová, PhD., Ing. Simona Kunová, PhD., Doc. Ing. Helena Frančáková, PhD.
Zahraničná odborná pracovníčka: Doc. RNDr. Leona Buňková, PhD.
Cieľom je postupná transformácia existujúceho študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín do anglického jazyka, čo bude predstavovať nástroj na zvýšenie kvality vysokoškolského vzdelávania na Fakulte biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre, zvýšenie možnosti uplatnenia absolventov na domácom ako i medzinárodnom trhu práce a zvýšenie záujmu zahraničných študentov o štúdium na FBP.
Študenti VŠ, II. stupeň študijný program Bezpečnosť a kontrola potravín
1. Kompletná pedagogická dokumentácia študijného programu Bezpečnosť a kvalita potravín v jazyku anglickom
2. Vysokoškolské učebné texty Mikrobiológia potravín v jazyku anglickom
3. Vysokoškolské učebné texty Falšovanie a autentifikácia potravín v jazyku anglickom